Tejszínes-parmezános csirkemell fettuccinével
Elkészítés
- Készítsük elő a kalóriamentes tésztát a csomagoláson jelzett módon.
- Egy nagy serpenyőben olvasszuk meg a vajat, majd adjuk hozzá a fokhagymát, a csirkemell filét és a gombát. Pirítsuk meg ezeket a hozzávalókat a serpenyőben.
- Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Öntsük hozzá a tejszínt, majd folyamatos kevergetés mellett sűrítsük be. Amikor a kellő sűrűségű állagot elértük, adjuk hozzá a parmezán sajtot.
- Tálaláskor kanalazzuk az elkészült szószt a fettuccine tetejére.
Hozzávalók
- 1 csomag (200 gramm) kalóriamentes fettuccine
- 30 gramm vaj
- 250 gramm felkockázott csirkemell filé
- 225 gramm szeletelt gomba
- 2 gerezd durvára vágott fokhagyma
- 300 ml tejszín
- 20 gramm reszelt parmezán sajt
- frissen őrölt fekete bors
- só