Spenótos angyalhaj tészta garnélarákkal
Elkészítés
- Készítsük elő a kalóriamentes tésztát a csomagoláson jelzett módon.
- A wok-ban az olívaolajon lepirítjuk a garnélarákot, majd félretesszük.
- A pak choy-t és a zellert jullienre vágjuk, majd wok-ban megpirítjuk szezámolajon, ha elkészült, akkor hozzáadjuk a spenótot.
- Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fokhagymát és a gyömbért, majd összekeverjük az angyalhaj tésztával és tálaljuk.
Hozzávalók
- 1 csomag (200 gramm) kalóriamentes angyalhaj tészta
- 10 darab garnélarák
- 40 gramm pak choy
- 40 gramm szár zeller
- 40 gramm spenót (lehet fagyasztott is)
- 0.2 dl szezámolaj
- 0.2 dl olívaolaj
- 1 evőkanál apróra vágott fokhagyma
- kevés feldarabolt gyömbér
- frissen őrölt fekete bors
- só