Gombás-tonhalas fettuccine
Elkészítés
- Készítsük elő a kalóriamentes tésztát a csomagoláson jelzett módon.
- Olvasszuk meg a vajat a serpenyőben, adjuk hozzá a vöröshagymát, dinszteljük meg, majd keverjük bele a lecsepegtetett tonhalat és vegyük le a tűzről.
- Egy másik serpenyőben a szeletelt gombát keverjük össze a paradicsompürével és a paradicsom darabokkal. Főzzük addig, amíg a gomba megpuhul.
- Keverjük össze a tonhalas ragut a gombás raguval, forraljuk össze és az előkészített tésztára kanalazzuk rá, majd petrezselyemzölddel díszítsük.
Hozzávalók
- 1 csomag (200 gramm) kalóriamentes fettuccine
- 320 gramm tonhal (konzerv)
- 20 gramm vaj
- 90 gramm szeletelt gomba
- 120 milliliter tejszín
- 2 evőkanál paradicsompüré
- 1 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
- 4 darab friss paradicsom (félbe vágva)
- 1 darab apróra vágott vöröshagyma
- só