Fűszeres mogyorós csirkeragu rizzsel

Elkészítés

  1. Készítsük elő a kalóriamentes rizst a csomagoláson jelzett módon. A csirkemellet olajon megpirítjuk enyhén ropogósra, majd hozzáadjuk a felcsíkozott káposztát, a többi hozzávalókat és a fűszereket.
  2. 1 dl csirkealaplében 1 kávéskanál étkezési keményítőt elkeverünk, majd hozzáadjuk az ételhez, és összeforraljuk.
  3. A kész ragut a rizsre kanalazzuk.

Hozzávalók

  • 1 csomag (200 gramm) kalóriamentes rizs
  • 300 gramm csirkemell csíkokra vágva
  • 20 gramm káposzta
  • 1 dl csirke alaplé
  • 1-2 gerezd fokhagyma összezúzva
  • 30 gramm zúzott mogyoró
  • 0.1 dl osztrigaszósz
  • 1 csipet chili por
  • 0.5 dl shao xin bor
  • 0.5 dl kínai ecet
  • ½ evőkanál cukor
  • 20 g újhagyma
  • 1 kávéskanál étkezési keményítő